Crompvoets + Raafs Advocaten

Helgers Advocaten zet zich in voor de actie van L1 samen met de Voedselbank

Sinds jaar en dag zet Helgers Advocaten zich in voor de actie van L1 samen met de Voedselbank. Ook dit jaar zal ons team zich weer volledig inzetten met als doel om zoveel mogelijk levensmiddelen in te zamelen voor deze actie. Op die manier willen wij een steentje bijdragen aan een mooi Kerstfeest voor iedereen.

Ook u kunt ons helpen met het inzamelen van zoveel mogelijk levensmiddelen! Op de website van L1 staat een boodschappenlijst met de meest noodzakelijke producten. Deze boodschappenlijst vindt u hier: https://l1.nl/het-boodschappenlijstje-voor-2016-123159. Kijk eens in uw voorraadkast of u dergelijke producten in huis hebt en die u kunt missen. Als dat het geval is, dan kunt u deze producten komen langsbrengen en afgeven bij ons op kantoor. Wij zorgen ervoor dat alles netjes in dozen wordt bewaard. Op 21 december 2017 bieden wij alle ingezamelde producten aan bij het centrale inzamelpunt van L1 en de Voedselbank.

Wilt u ons helpen? Vanaf 4 december 2017 staan wij iedere maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur klaar om uw ingezamelde producten in ontvangst te nemen. U kunt uw producten tot uiterlijk donderdag 21 december 2017 om 12:00 uur afgeven bij ons op kantoor.

Wij hopen op uw steun!