Crompvoets + Raafs Advocaten

Bedrijfsstructuur

Crompvoets + Raafs Advocaten is opgezet als een zogenaamde ‘maatschap’ met twee gelijkwaardige partners. De partners zijn Maureen Crompvoets en Cliff Raafs. Met zijn tweeën ervaren zij een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een kwalitatief hoogstaande en moreel onberispelijke dienstverlening. Daartoe ontwikkelen zij samen kantoorbeleid en maken zij afspraken over de bedrijfsvoering waar elke advocaat van Crompvoets + Raafs Advocaten aan is gebonden.

Dankzij de intensieve samenwerking is er steeds iemand beschikbaar die u te woord kan staan, ook als uw eigen advocaat wegens bijvoorbeeld een zitting afwezig is. Bovendien bestrijken de drie advocaten een breed palet van rechtsgebieden waarop zij elkaar aanvullen. Als u met een juridisch probleem te maken krijgt dat uw eigen advocaat niet kan behandelen omdat haar of zijn expertise ergens anders ligt, kan altijd één van de andere advocaten van kantoor u bijstaan. U gaat een overeenkomst aan met Maatschap Crompvoets & Raafs Advocaten.

Iedere advocaat handelend onder Crompvoets + Raafs Advocaten heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, waarbij de aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval onder diens beroepsaansprakelijkheid wordt uitbetaald.

Gratis intakegesprek?

Juridische vraag of hulp nodig bij een procedure? Het intakegesprek is bij ons altijd zonder kosten.

Meer info & aanvragen